Thursday, 15 September 2011

BAHAGIA dan SENGSARA :')

ASSLAMMUALAIKUM..
hai hai hai..chat ker..haa bca tak tjuk kat atas tuh..BAHAGIA dan SENGSARA..kali niey ceritanya panjang sikit lha..tuh pon naty boboy ringkaskan sikit..korang baca lha ehh..

boboy nax cerita tentang kisah bahagia dulu..yaww lately boboy bahagia sangt dengn NUR SYAZWANI ADAWIYAH BINTI ABU BAKAR :) <3 die da tak mcm dulu..kalo dulu die SINGA BETINA..sekarang niey die dah mcm KUCING BETINA dah..happy sangt doe..die memg terHEBAT..dah mcam mcam boboy buat dekat die..tpi sabo jer..bila tnyer knpe..die jawab "TAK PE LHA ORANG DAH KENAL DAH KMU MCM MNER..TAK TERASA PON" HAHA .. itulha die kaya dengn sikap yg bersaba neiy .. :) <3 <3 <3 SHAYUNXX kaw lha kechixx .. :) :D

yg sengsare nye boboy dituduh oleh CAPITAL L macam macam..hurmm skunx niey die dah tak mcam dulu..yer lah dulu die tak der pon nax serang serang mcm niey..die akan tnye dulu..tpi skunx tak ader nax tnye tnyer dah..main tembak jer..nasib baik boboy sempat mngelak.. :) hahh terer tak..dah lha tu tuduh benda yg tak wujud sekali..adoi..grr..gerrrr..gerrraaa..gerammmm boboy .. :( tapi nak buat mcm mner sabaa jer lah .. dah lah tuh ade lak pihak lain yg semak msok campor..nama nya muhamad zaki..muke minta pnyepak jerr..adoi dari dulu sampai sekrang ader jer orang yg ketige msok cmpor dalam msalh boboy dengn CAPITAL L tuh..lagi bertambah gerrrr..geraaaa...geeramm boboy..hey bro kalo nax CAPITAL L cakap..tak payah lha nak belakon tunjuk HERO dekat sini..bukn nye kaw dapt duit atas lakonan kaw tuh..boboy dah bosan lha asik jumpe laki mcm niey jer..satu hadiah boboy nak bgi niey..nahh amik kaw LELAKI BODOH , SIAL , SLUPA ANJING PNGAI KAW ..  TUIHHHH..

haaa tuh baru sorang..niey ader lagi sorang..CAPITAL F..adoi naik letih boboy mcm niey..die cakap die nax berubah..DEMI ALLAH..die dah cakap mcm tuh..tpi pngai boboy tengok same jer..adoi..bab niey boboy tak boleh nax cerita lebih detail lagi..sebb boboy ta nak aibkan orang.. btw jngn ha kaw berkata dusta sayg..buruk padahnya..nanti 1 hari kaw akan dapat balasan nye..kaw ta takot ker dengn kuase ALLAH..jngn sampi pintu hati tertutup dik..nnti abg n orang lain ta dapt nax tolong pape..Dia masih mmberi kamu masa..gunakan masa niey sebaik mugkin untuk AMAL kmu..bukan aktiviti kmu yg tak berfaedah..BERTAUBATLAH SELAGI MASIH ADER KESEMPTAN ADIX .. :)

sampai sini jer story boboy keyhhh..:) thanx sebb sudi mmbca carita boboy..:) nnti ader cerita lagi..SILA lah baca lagi ..

No comments:

Post a Comment