Sunday, 28 August 2011

selamat datang !! :)

ASSALAMMUALAIKUM ..
hai..meh sini baca ape yg boby tulis..heehee..niey blog boboy yg bru..hope korang suke n selalu selalu lha jenguk ini blog keyhh..untux post yg pertama niey boby nax cerita tntang boboy..tentng latar belakang boboy..okey.. ? haa kalo korang nax jadi bestie boboy,korang bce dngn hati yg ikhlas keyh..HAHA..

nama boboy mohamad haiqal bin tan sri jamaludin..korang boleh pnggil haiqal boboy jer..umo boboy 17 tahun untuk 2011..boboy tinggal kat ipoh..tapi family boboy ader villa dekat genting..kdang kadang jer naik dekat sane..boboy ader 5 adix beradix..boboy anx yg kedua n anax lelaki sulong..walo pon boboy niey sulong,tapi pangai boboy mcm boodax boodax..kalah adx adx boboy yg lain.. :) boboy suke mngusik adx adx boboy, selalu main dengn adx bongsu boboy yg perempuan dan berumur 5 tahun..tuh baru latar belakang..haa niey boboy nax cerita tentang diri boboy..boby niey jeniz ..........

  • manje
  • open minded
  • friendly
  • suke tolong orang
  • nakal
  • suke nasihatkan orang
  • suke mkan coklat and ais krim
  • suker bekan dengn sumer orang (xpandang paras k yg penting baik)
  • tak suker perempuan yg x tutup aurat
  • tak suker boodax yg bajet
  • tak suker boodax poyo + plazboy(tamak sangt sampi sumer pompun die nax)
  • tak suke boodax yg sombong
haa tu lha sikap boboy.. :) mugkin tu jer kott.. HAHA .. okey lah sampai sini jer dulu keyhh..nnti kalo boboy update lgi,boboy bgi tao..JANJI.. :) terimas sebb sudi mmbaca .. :) SHAYUNXX KORANG <3

No comments:

Post a Comment